Oyuncu Sevil Akdağ, ifadesinde vahşice öldürdüğü Elif Kırav'ı suçladı

Teknoman

İstekli Okur
Oyuncu Sevil Akdağ'ın ifadesi ortaya çıktı

Arkadaşı Elif Kırav'ı evinde vahşice öldüren dizi ve film oyuncusu Sevil Akdağ'ın ifadesi ortaya çıktı. Akdağ, arkadaşı Kırav'ı suçlarken 32 bıçak darbesinin olduğu cinayet için "Bıçakladım mı hatırlamıyorum. O anları alkolün etkisiyle net hatırlayamıyorum." dediği öğrenildi.

rqMFLLnwyUyzZFqA6vIkzQ.jpg

Dizi ve film oyuncusu Sevil Akdağ, arkadaşı Elif Kırav'ı evinde vahşice öldürmüştü. Cinayete ilişkin Akdağ'ın ifadesi ortaya çıktı.
TGp4iPwcXEqGYjI7E77o5Q.jpg

Habertürk'te yer alan habere göre, panik atak hastası olduğunu söyleyen Akdağ, olay günü kendisini iyi hissetmediğini ve evde oturduğunu ancak arkadaşı Elif Kırav'ın daveti üzerine evine gittiğini dile getirdi.
e-fg6SFqwESuvRGt2ChR3w.jpg

Birlikte alkol aldıklarını sözlerine ekleyen Akdağ, bir süre sonra Beşiktaş’taki bir mekâna geçtiklerini ve burada alkol almaya devam ettiklerini söyledi. O geceyi hatırlamadığını dile getiren Akdağ, Kırav'ı suçlayarak "Sarhoşken kendinden geçiyor, saldırganlaşıyordu. Zaman zaman bu yüzden küstüğümüz oluyordu” dedi. Ancak yine de Kırav’ın evine gittiğini belirten Sevil Akdağ, burada maktulün yüksek sesle konuştuğunu, saçma hareketler yaptığını ve uyuşturucu madde ile Lyrica adlı bir ilaç kullandığını öne sürdü.
EcHrbivCiUORtQXw0wE6Iw.jpg

Tartışmanın ardından Kırav’ın kendisine küfür ettiğini ve saldırmaya başladığını iddia eden Akdağ, “Elinde bıçak vardı. Elinden almaya çalıştım ama bana vurdu, yerde darp etti, saçımı çekti, tokat attı, parmaklarımı ısırdı." dedi.
ypmqeYfZM0mTYbMcnQ2T6g.jpg

Kaçmaya çalıştığını ve kendisini korumaya çalıştığını da sözlerine ekleyen Akdağ, "Bıçakladım mı hatırlamıyorum. O anları alkolün etkisiyle net hatırlayamıyorum.” ifadelerini kullandı.
LhsX_d-_r0q_n4hNbW4Z-Q.jpg

Akdağ, Kırav ile aralarında herhangi bir husumet bulunmadığını ifade edip madde ve alkol etkisinde çok değişken biri olduğunu öne sürdü.

Okumaya devam et...